Beter laat dan nooit

Onder het motto dat u in de titel al heeft kunnen lezen kondig ik jullie bij dezen aan dat mijn schrijfsels over Iran ook eindelijk een definitieve vorm hebben aangenomen. Als je me via een of ander kanaal een berichtje stuurt met je mailadres heb je ze binnenkort in je mailbox. Verwacht alleen alsjeblieft niet dat het een half boek is geworden. Een verwachting die volledig te begrijpen valt gezien het tijdsinterval tussen mijn reis naar Iran en deze blogpost. Toch is het niet zo. Verder wil ik me ook excuseren voor de eventuele inconsistenties in tijd in het artikel: ik heb namelijk een deel geschreven toen ik nog in Iran was en een deel toen ik mij al weer op andere grondgebieden bevond (Egypte, België). Hopelijk genieten jullie ervan en als België een dezer dagen wat interessanter wordt, zal ik het overwegen om ook wat Belgische avonturen neer te pennen in de toekomst.

Groetjes uit MartheLand!

Genoten van wat je gelezen hebt? Abonneer je en mis geen enkele nieuwe post!

Marthe Written by:

One Comment

 1. Suzanne Nelissen
  11 maart 2017
  Reply

  Bedankt, Marthe!
  Fijn om het te mogen lezen ☺
  Grtz,
  T.Suzanne.

  Suzanne Nelissen

  Coördinator Techniek- en WetenschapsAcademie Vlaams Brabant / Lector Lerarenopleiding
  Vestigingsplaats Flos Campi • Naamsesteenweg 355 • 3001 Heverlee
  twa.leuven@ucll.be

  [logo] [Naamloos]

Laat een reactie achter